Douglas Ekermark 0

Utomhuspark i Täby Kommun!

50 people have signed this petition. Add your name now!
Douglas Ekermark 0 Comments
50 people have signed. Add your voice!
10%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Skriv under idag för att göra en skillnad imorgon!

Vuxna och barn, flickor och pojkar, korta som långa, vad har dem gemensamt? Alla behöver de röra på sig! Detta är precis målet med detta! I nuläget finns det inga riktig utomhus parker i Täby Kommun, det finns ett par "utegym" dvs gym utomhus där du kan lyfta träklossar, hoppa över små hinder eller försöka hålla dig fast i alldeles för tjocka trästänger. Dessa används inte alls som de är tänkta på grund av deras 'felkonstruktion', jag vill starta en kultur av rolig och utmanande utomhusträning, för alla!

Detta är precis vad som skulle ske om vi, gemensamt fick igenom ett förslag om att bygga en utomhus park avsedd för funktionell träning i form av street workout där alla kan umgås och utamana varandra! Allt för många saknar motivation till att röra på sig, jag vill få så många som möjligt att börja röra på sig och brinna för träning, precis som jag gör!

Info om mig som drar i detta, jag heter Douglas Ekermark, bor i Täby Kommun och är utbildad personlig tränare och kostrådgivare samt medlem av det största internationella street workout teamet Barstarzz. Med en bakgrund av funktionell träning vill jag inspirera allt fler till att lära sig mer om sina kroppar och detta genom att skapa en träningskultur som inspirerar allt fler att röra på sig!

Instagram: @douglasbarstarzz
Facebook: https://www.facebook.com/DoggeMan
Blogg: www.douglasekermark.blogspot.se

Share for Success

Comment

50

Signatures