Gjyla Çeliku 0

THUAJI JO PROPOZIMIT TË ZAEVIT KUNDËR DIASPORËS

1047 signers. Add your name now!
Gjyla Çeliku 0 Comments
1047 signers. Almost there! Add your voice!
95%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Sign this petition
Gjyla Ç. started this petition to Zoran Zaev Artan Grubi Bujar Osmani
Diaspora është qeliza e shoqërisë. Çdo ndryshim për të mirë të vendit u arrit nga diaspora. Zoran Zaev luan me ndjenjat atdhetare dhe kombtare për të llogaritur si joresidentë diasporën tanë të cilët nuk veprojnë në vend. Ti nuk ke të drejtë që dikend që posedon nënshtetësi ta llogarisish joresident nëse ai/ajo nuk ka pasur mundësi të vij brenda një viti dhe të mos ta regjistrosh si resident.
Artan Grubi ti për vota piskëllon UÇK por në realitet ajo UÇK u financua nga diaspora.
Bujar Osmani ti çfarë politike të jashtme realizon kur popullin tënd e llogarit të jashtëm?!
Lëvizja Besa pavarësisht koalicionit me LSDM-në ti aty je nga votat shqiptare dhe mban përgjegjësi.
Thuaji JO propozimit të Zaevit nëse e ndjen veten qytetar autokton!
Me shumë respekt dhe dhimbje,
Dr. GJYLA ÇELIKU

Share for Success

Comment

1047

Signatures