Isa Loshaj 0

Të shpallet Edi Rama person i pa dëshiruar (Non Grata) në Kosovë

17 people have signed this petition. Add your name now!
Isa Loshaj 0 Comments
17 people have signed. Add your voice!
2%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Pas shfaqjes së shëmtuar në Shkup, në të ashtuquajurën “Open Balkan” iniciativë Vuçiç- Rama- Zaev, si dhe pas shumë ngjarjeve te natyres se ngjajshme me protagonist Kryeministrin shqiptar Edi Rama në të kaluarën jo fort të largët, ju bëjmë thirrje që ti bashkoheni këtij peticioni për ta ndëshkuar sjelljen e pa përgjegjshme dhe antikombëtare të Kryeministrit aktual shqiptar. Ku anashkolohet Republika e Kosovës dhe raportet e saj me Serbinë. Me ç’rast amnestohet pjesëmarrja e Aleksandër Vuçiçit si Ministër i informacionit në kohën e Millosheviçit, së bashku me gjenocidin e kryer ndaj shqiptarëve vendas (autokton) të Kosovës.
Cilido shqipfolës që mohon gjenocidin serb në Kosovë, drejtëpërdrejt apo tërthorazi nuk ka vend në tokën e larë me gjak të Kosovës, nga regjimi gjakatar i Millosheviçit me ish bashkëpuntorët e tij përfshirë këtu mikun e zotit Edi Rama, presidentin aktual serb A. Vuçiç i cili e mohon gjenocidin serb në Kosovë, dhe nuk e ka ndërmend ti kërkoj falje popullit shqiptar të Kosovës.

Share for Success

Comment

17

Signatures