Lali Eri 0

Te Largohet Shqipe Hyseni nga Top Chaneli

17 people have signed this petition. Add your name now!
Lali Eri 0 Comments
17 people have signed. Add your voice!
2%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Peticioni i bazuar ne largimin e Shqipes nga perputhen per arsye sepse eshte llumi i shoqeris shqiptare dhe te can karin

Share for Success

Comment

17

Signatures