Albion Ujkashi 0

Peticion për përfundimin e shkollës në Sukubinë mbrenda afatit të caktuar.

21 people have signed this petition. Add your name now!
Albion Ujkashi 0 Comments
21 people have signed. Add your voice!
11%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Periudhës 7 vjeçare të përpjekjeve për ndërtimin e një shkolle me standarte europiane të cilës buxheti i është aprovuar qe në fillim por që ndërtimi i saj vazhdon të vonohet për shkaqe politike te turpshme duhet t'i vijë fundi.

Ky peticion është reflektim i shoqërise ndaj ndalimit të punimeve në shkollën e Sukubinës dhe ndaj dëshirës të disa individeve, grupeve ose institucioneve që Sukubina të mbetet pa shkollë.

Nënshkrimi i këtij peticioni nënkupton që ju mbështetni vazhdimin e punimeve në shkollën e Sukubinës në mënyrë qe ajo të jetë e disponueshme për vitin shkollor 2016/2017.

Nënshkrimet e mbledhura do shërbejnë si faktor i rendësishëm në mbështetje te përfundimit të punimeve mbrenda afatit të caktuar kohorë në shkollën e Sukubinës.

Themeli i çdo shoqërie është edukimi i rinisë së saj. Edukimi është çelësi i suksesit. Prandaj, le të mos ua mohojmë fëmijëve tonë të drejtën e shkollimit.

Share for Success

Comment

21

Signatures