Muslimanët e Kosovës 0

​Peticion për kthimin e Hoxhës Irfan Salihu, në detyrën e mëparshme, siç ka qenë në detyrën e Imamit, në njërën prej xhamive të Prizrenit. ​

31 people have signed this petition. Add your name now!
Muslimanët e Kosovës 0 Comments
31 people have signed. Add your voice!
1%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Peticion për kthimin e Hoxhës Irfan Salihu, në detyrën e mëparshme, siç ka qenë në detyrën e Imamit, në në xhaminë “Suzi Qelebiu”, në Prizren.

Hoxhë Irfan Salihu, u largua nga kjo detyrë, që nga viti 2015. Kinse, ky reagim i BIK-ut ka ardhur pas deklaratave të fundit të hoxhës në një ligjëratë ku ka thënë se “në Kosovë gjatë vitit 1445 kanë qenë vetëm një për qind shqiptarë, kurse turqit i paskan sjellë shqiptarët në Kosovë dhe më pastaj u kanë dhënë toka atyre”. Andaj, ne kërkojmë nga BIK-u, që Hoxha ynë i nderuar, dhe më se i respektuar, të kthehet në detyrën që ka qenë. Mosprezenca e Hoxhës, i ka bërë dëm të madh Kosovës, ngase, ligjëratat e tij, ishin më shumë se mësime, andaj për shumë qytetarë të këtij vendi, dhe për këto qyteteve të Kosovës, janë nevojë e madhe. 5 Vite, pa Hoxhën Irfan, janë shumë për ne, edhe shumë vite të tjera, padyshim, se për ne është mungesë e madhe, për ju është harruar, ndoshta i tëri. Ne shpresojmë se ky peticion, do të mbështetet nga ana e juaj si musliman, dhe nga ju (BIK-u) si Institucion i lartë shtretëror, dhe përfaqësues i shumë muslimanëve të Kosovës.


Share for Success

Comment

31

Signatures