N K 0

Затварање на обложувалници и ВЛТ апарати

103 people have signed this petition. Add your name now!
103 people have signed. Add your voice!
2%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Петиција за потполно затворање на сите обложувалници по пример на Р.Албанија. Стоп за упропастување на младината и човечки животи со коцкарници на секој чекор, особено ВЛТ апарти кои предизвикуваат патолошка зависност и колективно придонесуваат за растурени бракови, залажување на младината и профит на мафијаши. Бараме од владата да се изгласа закон за потполно затворање на сите обложувалници !

Share for Success

Comment

103

Signatures