Besjan Pesha 0

Te shkarkohet Drejtoresha e QSUT

45 people have signed this petition. Add your name now!
Besjan Pesha 0 Comments
45 people have signed. Add your voice!
5%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Ngjarja e ndodhur ne QSUT ku nje vajze adoleshente, e cila ishte ne gjendje te fiketi, bie viktime e ngacmimeve seksuale te disa te rinjve beri xhiron e mediave sociale. Ndersa policia ka rene ne gjurmet e autoreve dhe ka shoqeruar dy prej tyre, Drejtoresha e QSUT deklaroi dje se ngjarja nuk kishte ndodhur gjate periudhes kur ajo drejtonte kete institucion. Nderkohe nga deshmite dhe faktet, provohet se e kunderta eshte e vertete, ngjarja ka ndodhur ne vitin 2014.

Eshte e tmerrshme te mendosh se dikush i drejtohet spitalit per ndihme dhe bie pre e abuzimit. Sot ky institucion eshte ne piken me te ulet te besueshmerise se tij.
Me anen e ketij peticioni i kerkojme Kryeministrit Rama qe te shkarkoje Drejtoreshen e QSUT per 2 arsye madhore:

1. Disinformim dhe mashtrim te opinionit publik me qellim shtremberimin e fakteve dhe shmangjen e pergjegjesise.
2. Mungese pergjegjesie dhe aftesie per te garantuar zbatimin e rregullores perkatese ne QSUT. Ky fakt i provuar qarte nga video qe qarkullon ne mediat sociale.

Eshte pergjegjesi e Kryeministrit qe te riktheje besimin tek institucioni i QSUT.
Nese Kryeministri nuk reagon pergjegjesia eshte edhe e tij dhe eshte fajtor njesoj per sa me siper.

Share for Success

Comment

45

Signatures