Damjan Nikolovski Municipality of Čair 0

Петиција против екстерното тестирање

1943 people have signed this petition. Add your name now!
Damjan Nikolovski Municipality of Čair 0 Comments
1943 people have signed. Add your voice!
4%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Почитувани оваа петиција е направена за да се соберат што поголем број на потписи за да се обидеме да интервенираме кај образовните институции за укинување на екстерното тестирање за учениците.

Неколку години наназад нашите деца и ученици ја трпат тортурата за екстерното тестирање. Стресот кај учениците е преголем ,но тука не се изоставени ни наставниците ниту пак родителите.

Вреди да се обидеме сепак ЗА НАШИТЕ ДЕЦА СЕ РАБОТИ

Share for Success

Comment

1943

Signatures