Selim Zeqa 0

Peticioni për Shtëpinë e Kulturës - Shtime të quhet FAHRI HYSAJ

273 people have signed this petition. Add your name now!
Selim Zeqa 0 Comments
273 people have signed. Add your voice!
28%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Nëse Shtëpinë e Kulturës në Shtime e emërojm me e mrin FAHRI HYSAJ ngrisim, vlerësojmë dhe respektojmë qytetin e Shtimes, respektojmë dhe vlerësojmë vlerat njerëzore, artisitike, arsimore, kombëtare të profesorit Fahri Hysaj.

Share for Success

Comment

273

Signatures