Milan Mladenovski 0

Петиција за стишување на џамиите во Куманово и Македонија!

911 signers. Add your name now!
Milan Mladenovski 0 Comments
911 signers. Almost there! Add your voice!
92%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

16 Септември, Сабота, ден за одмор. Решив да спијам со отворен прозорец. Во 5:30 часот одекнува силно оџата од градската џамија. Се будам незнам што да правам дали да клекнам и да се молам да престане или да плачам. ( па ова е бетер и од турско време ). Живеам на 4-5 км од таму. Се прашувам како им е на кумановските граѓани кои живеат во центарот на градот?! За каков соживот зборуваме кога не се исполнува "основното човечко право" за МИРЕН СОН. Затоа предлагам да гласате за:

СТИШУВАЊЕ НА ЏАМИИТЕ ВО КУМАНОВО И МАКЕДОНИЈА!

Share for Success

Comment

911

Signatures