Albania News 0

Propozim per shtese ne ligjin mbi pasaportat shqiptare

37 people have signed this petition. Add your name now!
Albania News 0 Comments
37 people have signed. Add your voice!
37%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Do mjaftonte një paragraf ku thuhet:

“Pasaportat e vjetra jo biometrike janë të vlefshme deri në afatin e skadimit natyror të tyre. Në përfundim të këtij afati shtetasi shqiptarë do të mund të aplikojë vetëm për pasaportë biometrike. Shtetasit shqiptarë që duan të lëvizin pa viza drejt vendeve të BE-së, janë të detyruar të pajisen me pasaporta biometrike”.

Kjo do lejonte emigrantët shqiptarë që të përdornin akoma pasaportat e tyre aktuale, të paktën deri në afatin e skadimit natyror të tyre. Nëse dhe ti mendon se kjo gjë është e drejtë mund të firmosësh peticionin online që i drejtojmë qeverisë shqiptare.

Sponsor

ALBANIA NEWS - http://www.albanianews.it

Links

Share for Success

Comment

37

Signatures