Artan Bytyqi 0

Mos na e ndaloni ndërtimin e xhamisë në lagjen Ulpiana në Prishtinë

967 signers. Add your name now!
Artan Bytyqi 0 Comments
967 signers. Almost there! Add your voice!
95%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Duke e parë disponimin e keq të Komunës së Prishtinës për të lejuar ndërtimin e xhamisë në lagjen Ulpiana në Prishtinë, nënshkruani peticionin për xhami dhe synoni shpërblimin tek Allahu.

Mjaft u falëm rrugëve në diell, shi e baltë!!

Share for Success

Comment

967

Signatures