Sara Hazeri 0

Kunder perdorjes se armeve dhe mjeteve piroteknike gjate festave !

24 people have signed this petition. Add your name now!
Sara Hazeri 0 Comments
24 people have signed. Add your voice!
3%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Te behemi sa me shume shqiptar nga Kosova, kunder perdorjes se armeve dhe mjeteve piroteknike e cila jo vetem qe po shkakton plage ne njerez por edhe po merr jete !

Rasti i fundit i cili coi deri ne vdekjen e vajzes nga Peja, Shpresa Kastrati nga nje plumb qorr neser mund t'i ndodhe dikujt prej nesh. Me nenshkrimin e ketij peticioni se paku te bejm te ndegjohet zeri yne ne udheheqesit tane qe te ndalohet mbajtja e armeve dhe perdorimi i mjeteve piroteknike!

Share for Success

Comment

24

Signatures