Wildlife Albanian Photographers 0

Kërkesë për paisje me Pashaporta të Republikës së Shqipërisë

297 people have signed this petition. Add your name now!
Wildlife Albanian Photographers 0 Comments
297 people have signed. Add your voice!
15%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Ju lutem nënshkruani peticionin!

Miq të nderuar, ju bëjme me dije se i kemi dërguar një kërkese të hapur organeve të larta shtetërore për të paisur me Pashaporta të Republikës së Shqipërisë, shtetasit e Kosovës, themeluesit e shoqatës Wildlife - Albanian Photographers Z. Arian Mavriqi, Z. Granit Hyseni dhe Z. Besnik Jakupi.

E bëjme këtë kërkesë, jo vetëm sepse kontributi i tyre i jashtëzakonshëm për propovimin e jetës së egër e meriton por edhe sepse gjatë organizimit të iniciativave dhe aktiviteteve tona jashtë vendit po hasim në probleme dhe vonesa lidhur me çështjen e vizave duke rrezikuar edhe në dështimim e tyre.

Ju ftojmë të nënshkruani peticionin e paraqitur, duke ju bashkangjitur gjithashtu edhe mbështetjes së diplomateve të nderuar Zj. Vlora Çitaku dhe Z. Sylë Ukshini.

Ju falenderojmë për mbështetjen tuaj.

Stafi i Wildlife - Albanian Photographers

Share for Success

Comment

297

Signatures