Ψηφίζουμε ΌΧΙ στην ηλεκτρονική ταυτότητα ή κάρτα του Πολίτη

162 people have signed this petition. Add your name now!
162 people have signed. Add your voice!
17%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Έλληνες,ψηφίζουμε ΌΧΙ στην ηλεκτρονική ταυτότητα που αποτελεί τον πρόδρομο του RFID (τσιπ ή χάραγμα). Ψηφίζουμε ΌΧΙ στον απόλυτο έλεγχο που επιθυμεί η συμμορία της Νέας Τάξης (Παγκόσμια Κυβέρνηση ή Παγκοσμιοποίηση) και οι ντόπιοι συνεργάτες της.

Γιατί επιμένουν στην ηλεκτρονική μας ταυτοποίηση ενώ σε άλλες χώρες της Ευρώπης δεν είναι υποχρεωτικές ούτε οι απλές ταυτότητες ? Μήπως γιατί επιθυμούν να υποδουλώσουν τον λαό μας και να λεηλατήσουν και διαμελίσουν την πατρίδα μας ?

Χώρες όπου δεν έχουν καθόλου ταυτότητες: •Βρετανία, Αυστραλία, Φιλανδία, Νορβηγία

Χώρες που η ταυτότητα δεν είναι υποχρεωτική: •Αυστρία, Ιταλία, Ολλανδία

Χώρες που αρνήθηκαν την χρήση ψηφιακής ταυτότητας: •Βρετανία, Ισλανδία, Δανία

Τελικά βλέπουμε ότι η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα δεν είναι απαραίτητη για να λειτουργήσει σωστά ο Δημόσιος τομέας.Τα αναπτυγμένα κράτη δεν έχουν καν ταυτότητα και ο πολίτης εξυπηρετείται άψογα σε όλες του τις δραστηριότητες και επαφές του με τις δημόσιες υπηρεσίες. - Οι αστυνομικές ταυτότητες που χρησιμοποιούμε έως σήμερα διαθέτουν υπέρ αρκετά στοιχεία για την ταυτοποίηση του πολίτη και δεν υπάρχει λόγος αντικατάστασης τους.Καθώς η Ελλάδα είναι χώρα-μέλος της Συμφωνίας Σένγκεν (Schengen),το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας μας αποτελεί έγκυρο ταξιδιωτικό έγγραφο μεταξύ των χωρών που την υπέγραψαν.

Σε αυτήν την διαδικτυακή συλλογή υπογραφών δεν υπάρχουν πλασματικά διλήμματα. ΕΊΤΕ είσαι με αυτούς που μάχονται προς όφελος της ανθρωπότητας και της Πατρίδας μας και που έχουν αξίες όπως η Ελευθερία,η Ισονομία και η Κοινωνική Ευημερία,ΕΊΤΕ συντάσσεσαι με αυτούς που επιθυμούν την καταστροφή και την υποδούλωση μας.

Διαχρονικά σε ανάλογες στιγμές οι Αληθινοί Έλληνες απαντούν Λακωνικά ....

<ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ>,<ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ>,< ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ >,< ΌΧΙ > .... !!!

* Μας δίνεται η ευκαιρία μέσω αυτής της διαδικτυακής ενέργειας να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας ως ελεύθεροι και ανυπότακτοι Έλληνες χωρίς συστημικό "καπέλο" (Πολιτικά Κόμματα,ελεγχόμενα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης ,Μ.Κ.Ο κτλ).Στόχος η συγκέντρωση μεγάλου αριθμού υπογραφών για να απαιτήσουμε από την πολιτική ηγεσία την ματαίωση των πλάνων της.Εάν αρνηθεί την λαϊκή ετυμηγορία τότε θα μας βρει απέναντί της - Νομικά και Πολιτικά - ως οργανωμένους Έλληνες Πολίτες !

** Μπορείτε να υπογράφετε με απόκρυψη των στοιχείων σας (σχετική επιλογή δεξιά - κάτω από την υποβολή e-mail και υπογραφής).

*** Η Δράση ξεκίνησε από τις ακομμάτιστες κοινωνικές πατριωτικές ομάδες του facebook < ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ > και < Έλληνες vs Παγκόσμιας Κυβέρνησης > σε συνεργασία με πολλές ακόμα Ελληνικές πατριωτικές ομάδες όπως ΠΙΣΤΕΥΟΜΕΝ ΕΙΣ ΕΝΑΝ ΘΕΟΝ ! ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ,ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ,ΕΛΛΑΔΑ-ΔΡΑΧΜΗ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ,Ελληνορθόδοξοι ανά τους Αιώνες,κ.α.


Share for Success

Comment

162

Signatures