moderator te_rinjte_e_camerise 0

DREJTESI PER CAMERINE!

265 people have signed this petition. Add your name now!
moderator te_rinjte_e_camerise 0 Comments
265 people have signed. Add your voice!
53%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Peticioni qendron i hapur per nenshkrime gjate gjithe vitit 2009, per t' iu derguar me pas presidentit te Republikes dhe gjithe politikaneve shqiptare. Shpresojme se do te kete influencen e duhur dhe perkrahjen masive nepermjet nenshkrimeve. Peticion: DREJTESI PER CAMERINE! Ky Peticion i drejtohet parlamentareve shqiptare. Ne emer te historise sone te shkruar me gjak, ne emer te padrejtesise qe i eshte bere Shqiperise nga Konferenca e Ambasadoreve te Londres e vitit 1913, ne emer te te gjithe atyre qe perjetuan genocidin rrenqethes te 1944-1945, ne emer te atyre qe mbeten rrugeve te vrare nga operacionet e qellimshme antinjerezore te Greqise, ne emer te cameve qe sot jane neper bote e nuk mund te shkelin ne vatanin e tyre, ne emer te cameve qe nuk jane varrosur ne Cameri: I kerkojme sot pushtetareve te Shqiperise dhe gjithe politikaneve edhe opozitare qofshin: Te ngrene zerin per drejtesi! Drejtesi per Camerine martire! Drejtesi per Shqiperine se ciles i kane marre copat e trupit. Drejtesi ndaj genocidit te turpshem qe ende sot nuk ka gjetur shpagim. I kerkojme Shtetit shqiptar te ngreje zerin ne instancat perkatese e te filloje ta trajtoje kete ceshtje me seriozitetin dhe rendesine qe meriton! Me besimin se ky peticion nuk do te bjere ne vesh te shurdhet “ Te Rinjte e Camerise ” Mars 2009 http://groups.yahoo.com/group/terinjte_e_camerise/

Sponsor

Te Rinjte e Camerise

Links

http://groups.yahoo.com/group/terinjte_e_camerise/
Share for Success

Comment

265

Signatures