Έμπρακτος Αγώνας 0

Καταδικάζουμε την Υπονόμευση της ΚΔ και της Εθνικής μας Αξιοπρέπειας

254 people have signed this petition. Add your name now!
Έμπρακτος Αγώνας 0 Comments
254 people have signed. Add your voice!
26%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

H οργάνωση "Unite Cyprus Now" και η σελίδα "Δέφτερη Ανάγνωση" με το ψευδεπίγραφο της "ειρήνης και ενότητας" αποβλέπουν στην υπονόμευση της κοινωνικής συνοχής, εθνικής ενότητας και υπόστασης της Κυπριακής Δημοκρατίας. Αυτό γίνεται καθημερινά και σε συνεχή βάση με τα γραπτά τους, τα λεγόμενα τους και τις πράξεις τους.

Συνένοχοι τους και δίπλα τους το ΑΚΕΛ, η εφημερίδα "Πολίτης" και η ΜΚΟ ΚΙΣΑ που προωθούν μια παγκόσμια ατζέντα τεραστίων διαστάσεων η οποία στοχεύει στην αποδόμηση των εθνών και ιδιαίτερα του Ελληνικού Έθνους. Δεν αποκαλύπτουν από που χρηματοδοτούνται γιατί γνωρίζουν ότι θα εκτεθούν.

Με αγανάκτηση παρακολουθούμε διαδηλώσεις στα οδοφράγματα κατά της απόφασης της ΚΔ για κλείσιμο των οδοφραγμάτων λόγω κορονοϊού ως ελάχιστο μέτρο για την προστασία του πληθυσμού από τους χιλιάδες ανεξέλεγκτους πρόσφυγες που στέλνονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ από την Τουρκία.

Κατά τη βίαιη διαδήλωση της 29ης Φεβρουαρίου προέβησαν σε επιθέσεις εναντίον αστυνομικού και στρατιώτη της ΕΦ τις οποίες αρνούνται να παραδεχτούν. Κατά την διαδήλωση της 7ης Μαρτίου τραυμάτισαν 4 αστυνομικούς.

Όντας ένοχοι έχουν καταφύγει σε ασύστολα και καθημερινά ψεύδη που υποτιμούν τη νοημοσύνη αυτών που τους παρακολουθούν. Απαξιώνουν τα αναμφισβήτητα στοιχεία που ξεκάθαρα τους ενοχοποιούν και έχουν το θράσος να κατηγορούν όσους τους επικρίνουν.

Έχουν παραδεχτεί δημοσίως ότι λειτουργούν υπέρ της Τουρκίας και του παράνομου ψευδοκράτους, δικαιολογώντας τους 2 Αττίλες και προσδοκώντας σε 3ο Αττίλα, κάτι που εξυπακούει ότι λειτουργούν ενάντια στην πλειοψηφία των Ελλήνων της Κύπρου τους οποίους αποκαλούν φασίστες, ρατσιστές και άλλα κοσμητικά επίθετα που δείχνουν το επίπεδο τους.

Οι οργανισμοί αυτοί θέτουν σε κίνδυνο την Κυπριακή Δημοκρατία την οποία ονομάζουν "φασιστικό καθεστώς του νότου" ενώ απολογούνται στο ψευδοκράτος για τη συμπεριφορά των Ελλήνων της Κύπρου.

Ως εδώ με τη ρητορική του μίσους.

Εμείς, οι Πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας και αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνικού Έθνους, καταδικάζουμε την υπονόμευση της ΚΔ και απαιτούμε τον άμεσο τερματισμό των προαναφερθέντων πράξεων και την δημόσια απολογία τους.

Απαιτούμε επίσης την ΑΜΕΣΗ σύλληψη ΟΛΩΝ των ενόχων που βιαιοπραγούν υπέρ του εισβολέα και εναντίον της ΚΔ.

Με την άμεση και μαζική συμμετοχή μας μπορούμε να σταματήσουμε κάθε ενέργεια που μας διχάζει και ενωμένοι να παλέψουμε για το κοινό συμφέρον.

Καλούμε όλες τις ομάδες, κινήματα και οργανώσεις να συμμετάσχουν. Η πρωτοβουλία αυτή είναι υπερκομματική και άνευ παρατάξεως.

(η υπογραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ, αγνοήστε τις εισφορές που ζητά η πλατφόρμα)


Share for Success

Comment

254

Signatures