Nad Sol 0

Per una àrea de gossos en condicions al parc de Ca l'Arnús de Badalona

72 people have signed this petition. Add your name now!
Nad Sol 0 Comments
72 people have signed. Add your voice!
72%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Volem una àrea de gossos al parc de Ca l'Arnús de Badalona que permeti als nostres millors amics fer exercici, divertir-se i socialitzar-se de forma adequada amb la resta de gossos i persones.

Creiem que les àrees per gossos creades fins al moment a Badalona són massa petites i no compleixen amb les finalitats per a les quals han estat concebudes. Sabent que l'Ajuntament té l'intenció de construir-ne una al parc de Ca l'Arnús, volem que:

1. No sigui un "pipi-can", sinó una zona d'esbarjo per a gossos (per còrrer, jugar...).
2. Estigui perfectament delimitada: que puguin anar lliures (sense corretja) dins de l'àrea habilitada, sense molestar a la resta d'usuaris del parc.
3. Estigui ben acondicionada: que disposi de suficient espai, amb bancs, papereres, aigua per refrescar-se, zones d'ombra...
4. Sigui segura: les tanques haurien de ser prou altes perquè els animals no les puguin saltar. Les portes d'accés haurien de ser dobles, del tipus "porta-espai-porta" perque els gossos que estiguin dintre no s'escapin mentre n'entra un altre.
5. Tingui espai suficient: és necessari que disposi de suficient capacitat, donada la creixent presència de cans a la nostra ciutat.

No hi ha cap mena de dubte de que els propietaris de gossos també mereixem compartir un "tros del pastís del parc" amb altres grups d'usuaris, com esportistes, vianants, nens i nenes que juguen, etc... Els gossos contribueixen enormement a elevar la qualitat de vida de les seves famílies, ajudant així a fomentar un sentit de comunitat per a tots. Fer zones per a gossos dins dels parcs crearà sens dubte un esperit positiu.

Tots els sotasignants traslladem aquesta petició a l'Ajuntament de Badalona i/o organismes competents, per tal que tinguin en compte les necessitats dels propietaris de gossos d'aquesta ciutat, i actuin en conseqüència.

Si us plau, utilitzeu dades reals per tal que la recollida de firmes tingui més força (no us preocupeu pel vostre DNI, ja que no serà mostrat en aquesta pàgina).

Links

Share for Success

Comment

72

Signatures