Stojanov Ivan Municipality of Štip 0

Да се собереме 10 000 ангели за да не згасне ноќниот живот во Штип!

1574 people have signed this petition. Add your name now!
Stojanov Ivan Municipality of Štip 0 Comments
1574 people have signed. Add your voice!
16%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Ајде сите заедно да се избориме и да го зачуваме ноќниот живот во Штип. Да собереме 10 000 луѓе за да продолжи со работа Angels Caffe, нашиот втор дом. Ве молиме сите споделете ја оваа петиција на социјалните мрежи за најдобриот локал во Македонија!

https://www.facebook.com/OdSrceZaAngels

Share for Success

Comment

1574

Signatures