СТОП за нерационалното трошење на вода за пиење од комуналните претпријатија!

181 people have signed this petition. Add your name now!
181 people have signed. Add your voice!
4%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Петиција на корисниците на социјалните мрежи за собирање потписи со цел ПРЕКИНУВАЊЕ на нерационалното и неконтролирано трошење на вода од страна на јавните комунални претпријатија во Македонија.

Share for Success

Comment

181

Signatures