Milenko Nedelkovski 0

ДА СЕ ОБЈАВАТ ИМИЊАТА НА ПЕДОФИЛИТЕ И НА УСТАВНИТЕ СУДИИ ШТО ПОДДРЖУВААТ ПЕДОФИЛИЈА

960 people have signed this petition. Add your name now!
Milenko Nedelkovski 0 Comments
960 people have signed. Add your voice!
20%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Педофилијата е неизлечива болест. Затоа јавноста мора да ги знае имињата на педофилите, за да може нашите деца и внуци да бидат заштитени од сексуално злоставување. Мора да се знаат и имињата на судиите од Уставниот суд што ги поддржуваа педофилите и не се грижат за безбедноста на младите поколенија во Македонија. МОРА ДА ЗНАЕМЕ КОЈ РАБОТИ ПРОТИВ ИДНИНАТА НА ДРЖАВАТА.

Links


Share for Success

Comment

960

Signatures