Gazeta Infermieri 0

Të rriten ndërrimet e natës për infermier nga 18€ në 36€

113 people have signed this petition. Add your name now!
Gazeta Infermieri 0 Comments
113 people have signed. Add your voice!
12%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Qeveri, Ministrër i Shëndetësisë, SHSKUK dhe QKUK, 36€ pagesa e ndërrimeve të natës nuk është shumë për të treguar se e vlerësoni punën, angazhimin, përkushtimin dhe sakrificën e infermierëve

Share for Success

Comment

113

Signatures