Christina Nergård 0

Stem på Generasjonsmøtet M til Kristian Ottosen-Prisen!

233 people have signed this petition. Add your name now!
Christina Nergård 0 Comments
233 people have signed. Add your voice!
24%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Generasjonsmøtet M AS er sosial entreprenør som tilbyr besøkstjenester til sykehjem, der ungdommer mellom 14 og 19 år jobber som besøksvenner. I dag er omtrent 30 ungdommer fast inventar på fire sykehjem i Oslo, og sammen med beboerne skaper de unike og verdifulle #generasjonsmøter hver helg gjennom aktiviteter og samtaler. Ungdommene introduserer biter av sin hverdag, som inkluderer sosiale medier, spillkonsoller, revy, korps og fotball. Samtidig får de et unikt innblikk i beboernes hverdag, kunnskap, erfaringer og historier.

Vi er nominert til Kristian Ottosen-prisen 2016, som skal hjelpe studenter å realisere gode ideer, og årets tema er sosialt entreprenørskap. Prisen er på kroner 300 000, og med disse pengene kan vi sette i gang besøkstjenester ved 15 (!) nye sykehjem over hele landet.

Vi ønsker å tilby en kostnadsfri prøveperiode til aktuelle sykehjem i Norge for å nå ut til flere ungdommer og eldre. Vi kan dermed tilby omtrent 150 nye arbeidsplasser til ungdommer, og vi kan potensielt besøke og aktivisere 2400 flere sykehjemsbeboere. Sykehjemmene som mottar tilbudet forplikter de seg samtidig til en tidsbestemt avtale for videre besøkstjenester. Slik sikrer vi en langvarig arbeidsplass for ungdommene, samt kontinuitet og forutsigbarhet for sykehjemsbeboerne.

Generasjonsmøtet M er en viktig arbeidsplass for unge mennesker i Oslo. Mange har sin første jobb hos oss, og vi har dermed et viktig ansvar ovenfor våre medarbeiderne våre. Vi ønsker å være den beste arbeidsgiveren for unge mennesker, og vi vil være en arena der de kan utvikle seg både som mennesker og som arbeidstakere. Vi ønsker å være en del av løsningen på fremtidens velferdsutfordringer, og bidra til å gjøre eldreomsorgen mer attraktiv som fremtidig karrierevei for våre medarbeidere.

For at dette skal bli mulig trenger vi din signatur. Legg igjen din informasjon og hjelp oss å skape generasjonsmøter over hele landet!

Les mer om Generasjonsmøtet M:

www.generasjoner.no og www.facebook.com/generasjonsmotet

Share for Success

Comment

233

Signatures