Gergana Gospodinava 0

Петиция в подкрепа на Росен Ангелов - един от най-добрите учители в България

769 signers. Add your name now!
Gergana Gospodinava 0 Comments
769 signers. Almost there! Add your voice!
77%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Росен Ангелов работи като учител от 1988г. От 1993г е преподавател по философия в Езикова гимназия "Акад.Л.Стоянов". От 2011г работи на половин щат пак там. Междувременно шест години е бил университетски преподавател по английски език, фирмена етика  и обща и възрастова психология в ЮЗУ "Неофит Рилски" и Технически унивеситет. Доктор е по социология.
Учениците в гимназията благодарят за присъствието на преподавател като Росен Ангелов в учителската гилдия, защото той се отнася с изключителна толерантност към личността на всеки от тях. В практиката си проявява уважение, търпение и разбиране. В часовете стимулира всяка проява на самостоятелно мислене у обучаемите, независимо дали отговаря на неговата собствена гледна точка, или не. Доказателство за това са стотиците ученици, които продължават по своя инициатива да поддържат връзка с него дълго след завършване на гимназията. 
В последния един месец срещу Росен Ангелов се извършва масирана медийна атака, маскирана под формата на гражданско общество. Излишно е да доказваме пълната неистинност на изказаните срещу него твърдения. Те все пак възбудиха щателна проверка от РИО Благоевград и от директора на ЕГ. Проверката доказа, че г-н Ангелов е преподавал по учебен план и е изряден учител - както преди, така и сега. 
Приканваме ви към подкрепа за един невинен човек, който може да бъде потърпевш от една извратено представена, изкривена и манипулирана история.

Share for Success

Comment

769

Signatures