Lê Thanh Hà Hoàng 0

Report about Ms.Van - Vietnamese staff of Turkish Embassy in Hanoi

79 people have signed this petition. Add your name now!
Lê Thanh Hà Hoàng 0 Comments
79 people have signed. Add your voice!
8%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

We are Vietnamese people who have had very bad experiences with Ms.Van - the staff of the Turkish embassy in Hanoi. We would like to report to the Turkish Embassy in Hanoi about her unprofessional, rude, brusque, bossy and lack of goodwill attitude when talking to us via telephone as well as meeting in person.

Ms. Van has worked for a long time at the Turkish Embassy in Hanoi, but instead of helping and providing necessary information to us every time we call or submit visa application, she is always so rude and bossy. Her attitude is very un-standard and specially, she is never willing to help.

Every time we go to Hanoi, we spend a lot of time and money because not all of us living in Hanoi. That's why we always want to call the Embassy in advance to expect the most accurate information before the trip. But most of time we did not receive any help from the employee whose name is Van-which we mentioned above. It costs us a lot of time, effort and money every time we went to the embassy because we had to add documents continuously as what she requests. If we could get the useful information from her when we call to the embassy before the trip, everything would be different! And still, when we come to the embassy, the attitude of her when welcoming us is very rude, unhelpful and bossy. We wonder why an unprofessional staff like her can work in the embassy for so long?

Together we signed this to report about Ms. Van to the Turkish Embassy so that you could understand the situation and make adjustments and changes. We really hope that each time we call and come to the Turkish Embassy in Hanoi, we will receive necessary and useful information as well as more standard welcoming attitudes.

Chúng tôi là những người Việt Nam đã có những trải nghiệm rất không tốt với nhân viên của đại sứ quán Thổ Nhĩ Kỳ tại Việt Nam. Chúng tôi muốn báo cáo lên Đại Sứ Quán Thổ Nhĩ Kỳ tại Việt Nam về thái độ làm việc thiếu chuyên nghiệp, thô lỗ, cộc cằn và thiếu thiện chí của chị ấy khi tiếp công dân.

Chị Vân đã làm việc lâu năm tại Đại Sứ Quán Thổ nhưng thay vì giúp đỡ, cung cấp thông tin cho người dân mỗi khi gọi điện tới hay khi nộp hồ sơ, thì chị lại hạch sách, thái độ rất thiếu chuẩn mực và không bao giờ có thiện chí giúp đỡ.

Chúng tôi ở mọi miền khắp nơi trên đất nước Việt Nam chứ không phải chỉ ở Hà Nội. Mỗi lần đi ra Hà Nội chúng tôi tốn rất nhiều thời gian, tiền bạc, do vậy chúng tôi luôn gọi điện trước tới ĐSQ để mong được cung cấp thông tin một cách chuẩn xác nhất trước chuyến đi. Nhưng chúng tôi không hề nhận được bất kỳ sự giúp đỡ nào từ nhân viên tên Vân này, điều đó khiến chúng tôi tốn rất nhiều thời gian, tiền bạc mỗi lần ra đại sứ quán vì cứ phải bổ sung hồ sơ liên tục theo yêu cầu của chị. Nếu chị cung cấp thông tin chính xác cho chúng tôi khi chúng tôi gọi điện lên ĐSQ thì mọi thứ đã khác. Hơn nữa, khi chúng tôi có mặt tại ĐSQ, thái độ tiếp đón chúng tôi của chị Vân vô cùng thiếu thiện chí và hách dịch. Chúng tôi thật sự thắc mắc, tại sao một nhân viên thiếu chuyên nghiệp như này lại có thể làm việc tại ĐSQ Thổ ở Hà Nội trong thời gian lâu tới vậy?

Chúng tôi cùng nhau ký vào biên bản báo cáo chị Vân để đại sứ quán Thổ Nhĩ Kỳ tại Việt Nam nắm được tình hình và có sự điều chỉnh, thay đổi. Chúng tôi rất mong muốn mỗi khi tới ĐSQ Thổ Nhĩ Kỳ tại Việt Nam thì sẽ nhận được những thông tin hữu ích cũng như những thái độ tiếp đón chuẩn mực hơn.

Share for Success

Comment

79

Signatures