Jop Havinga 0

Een toekomst met Raul

122 people have signed this petition. Add your name now!
Jop Havinga 0 Comments
122 people have signed. Add your voice!
13%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Nu Ruben een zoon gaat krijgen, moet deze kans absoluut aangegrepen worden om Ruben zijn verleden in een nieuw daglicht te plaatsen.

Zoals iedereen weet heeft Ruben al sinds het begin van zijn puberteit het email adres Raul_Ahuheluw@hotmail.com. In zijn jeugdige naïviteit had hij die naam gekozen, na een of andere nu vergeten voetballer. Hij hoopte dat de coolheid van de naam en het email adres dan met hem geassocieerd zou worden. Een pijnlijk herkenbare gedachtengang (zie anastasiou45, j-selecta, jo_pio, willemjande_straatman, antonio_enrico, beertjeberends, madmax270603, tha_realest_streetman888, Koning_Klunder_from_tw3ll0, Huub_huub_pen!struc, Makker_mikkers, Outlawz666, etc), maar de werkelijkheid pakte anders uit.

De keuze leidde tot ongemakkelijke situaties en achtervolgde Ruben voor jaren. Elke keer dat Ruben een klasgenoot toevoegde op MSN, dan vroeg die klasgenoot de volgende dag waarom Ruben zijn neef Raul hen had toegevoegd. Na uitleg dat Ruben Raul was, keken klasgenoten Ruben verbaasd aan alsof ze het niet helemaal snapte waarom. Desondanks de ongemakkelijke momenten bleef Ruben zijn email adres gebruiken, en de naam Raul gebruiken.

Sommige zullen zeggen dat de komst van zijn zoon dat dit het moment is om volwassen te worden en zijn jeugdige naïviteit los te laten... Maar dat is iets wat kleine geesten zeggen! Nee, dit is het moment of Ruben zijn keuze in email adres om te zetten in een teken van zijn toekomstvisie, trouw, volharding, en een bereidheid offers te maken voor zijn zoon, lang voordat hij geboren was! Geen kind vandaag de dag heeft nog hoop om een email adres te bemachtigen met hun volledige naam, geen kind behalve Ruben’s toekomstige zoon, Raul Ahuluheluw.

Maar deze herschrijving van de geschiedenis is alleen mogelijk als Ruben zijn zoon Raul kan noemen, en niet iedereen (met zeggenschap in deze beslissing) is overtuigd van deze naam. Hiervoor hebben wij jouw hulp nodig! Laat je handtekening achter en laat zien dat jij voor een geschiedenis bent die vertelt dat Ruben al jaren aan het voorbereiden was op de komst van zijn zoon! Samen kunnen we een stap zetten naar een wereld waar jeugdige email adressen iets moois zijn, in plaats van iets wat je achtervolgt in schaamte. Op een nieuwe geschiedenis! Op een toekomst met Raul Ahuluheluw!

Share for Success

Comment

122

Signatures