Grupimi Qytetarët Pro Reformës në Drejtësi Albania 0

Qytetarët pro Reformës

Grupimi Qytetarët Pro Reformës në Drejtësi Albania 0 Comments
524 people have signed. Add your voice!
27%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Ne qytetarët e Shqipërisë meritojmë një sistem gjyqësor profesional, të pakorruptuar dhe të pavarur. Ndreqja e këtij sistemi fillon me procesin e vetingut.

I kërkojmë çdo deputeti të Parlamentit Shqiptar, që në këtë moment vendimtar për të ardhmen e reformës në drejtësi, të ketë përgjegjësinë të bëj një hap konkret në të mirën e vendit dhe të qytetarëve të tij, duke votuar ngritjen e institucioneve të veting-ut, brenda afatit të përcaktuar nga ligji!

Çdo bllokim i këtij proçesi është bllokim i zhvillimit të vendit dhe të ardhmes sonë evropiane.

Reformimi i Drejtësisë është vullneti im dhe i bashkëqytetarëve të mi!

Reforma në Drejtësi nis me Vetingun. Vota për vetingun është detyra juaj si përfaqësues i vullnetit të zgjedhësve tuaj!

Share for Success

Comment

524

Signatures