Christophe Pieters 0

Petitie/Klachten over Balaton Sound Express 2016

52 people have signed this petition. Add your name now!
Christophe Pieters 0 Comments
52 people have signed. Add your voice!
6%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Deze petitie is een aanvulling op de eerdere versie die tijdens de treinrit is rondgegaan. Het is het gevolg van de extreme tekorten in organisatie en communicatie tijdens de Balaton Sound Express, georganiseerd door Festival.Travel op 4 juli 2016.

Onderstaande beschrijvingen zijn slechts een kleine greep uit het enorme aantal klachten die de reizigers hebben ervaren. Deze werden reeds bevestigd door meerdere personen via voorgaande petitie (zie https://www.facebook.com/BalatonSoundExpresswaseen... voor meer).

Balaton Sound Express wordt via teasers, website en reclame omschreven als een 'fantastische ervaring', een 'feesttrein' met dj's aan boord en een echte bar. Echter de realiteit was een versleten oude trein, zonder airco of communicatie, met warme drank uit blikjes en een draagbare box als dj-set.
- Snikhete trein

- Onvoldoende en contradicterende communicatie

- Onaangekondigde, lange stops

- Geen gekoelde dranken (echt warm en onsmakelijk)

- Dranken zijn van A-merken

- Geen etenswagentje buiten de 'feestwagon'

- Geen water of drank buiten de 'feestwagon' ondanks de hitte

- Extreem lange wachtrijen voor de feestwagon, zonder duidelijk systeem wie binnen mag en wie niet

- Velen zijn te laat voor de geplande boattrip, georganiseerd door dezelfde organisatie.

- Vuile toiletten

- etc.

Deze lijst is eindeloos en kan geraadpleegd en aangevuld worden op (https://www.facebook.com/BalatonSoundExpresswaseen...)


Bij het ondertekenen van deze petitie vormen we samen een sterker signaal naar de organisatie en kunnen het publiek waarschuwen van deze wanpraktijken. Ook financiële compensatie moeten we gezamenlijk steunen.

Bedankt voor jullie steun, hopelijk kunnen we door het delen van deze petitie een herhaling van deze organisatorische ramp voorkomen.
Share for Success

Comment

52

Signatures