Kushtrim Ibishi 0

Peticion nga Studentet e UBT, SHKI 19/20

Kushtrim Ibishi 0 Comments
218 people have signed. Add your voice!
22%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Letër drejtuar UBT-së.

Kjo leter që po ju shkruaj shpresoj t’ju gjen mirë ju, gjithashtu edhe familjet e juaja. Ne si studentë kemi probleme me ndjekjen e ligjeratave sepse ka shumë probleme me shumë profesorë. Disa nga problemet janë:

1. Shumë nga ligjeratat vetëm lexohen nga slide-et dhe nuk spjegohen.

2. Detyrat nuk spjegohen siq duhen dhe kemi probleme me zgjidhjen e tyre.

3. Nuk ka tabela në lendët në të cilat tabelat janë të domosdoshme (Matematikë).

Gjithashtu, ne sistemin eLearning UBT ka shume probleme teknike thuajse ne çdo ligjeratë. Problem tjetër është dhe puna e pagesës të cilen ju po e kërkoni. Duhet ta kuptoni gjendjën momentale të vendit tonë i cili ndodhet ne nje pandemi globale, sepse disa nga prinderit tane jane punetore te sektorit privat siç jeni edhe ju, dhe per kete arsye nuk i marrin rrogat e plota, ose nuk marrin rroga fare.

Ju faleminderit. Letër nga studentet e UBT-së, SHKI 19/20.

Share for Success

Comment

218

Signatures