Milan Kamponeski 0

Peticija protiv 21. veka

12 people have signed this petition. Add your name now!
Milan Kamponeski 0 Comments
12 people have signed. Add your voice!
2%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Mi dole potpisani želimo da se u Srbiji zaustavi ovo sumanuto napredovanje 21. veka. Ako je nekako moguće želimo da se vratimo nazad u 20. ili još bolje 19. vek.

Mi smo pokušali da se prilagodimo, međutim, sve što nam je 21. vek doneo su problemi, rijaliti, migranti i suočavanje samih sa samim sobom.
Evo, ti rijaliti programi.

Mi stvarno nismo mislili da su našie javne ličnosti takva stoka seljačka i primitivna, čak naprotiv, verovali smo da je to sve ekipa sa Bečkog dvora i manastira, a da su naše televizije dovoljno humane da nam ne otkrivaju strašnu istinu o nama samima.
Međutim zajebali smo se.
Nismo verovali da naše slike iz provoda na Begoradnoću, Gdeizaži i siičnim sajtovima zapravo tako izgledaju kad se stave riltajm na Farmi ili Parovima.

Mi jednostavno ne želimo i ne možemo da razumemo da televizija više nije oltar pred kojim se ukazuje bog lično i govori nam šta i kako da radimo, Da nam pušta Branka Kockicu, obrazovni program, Opstanak i Fazone i Fore.
Mi stvarno ne želimo da se cimamo da sami učimo i tražimo rešenja za naše probleme, želimo sve odgovore da dobijemo od televizije.

Mislim, ako je ovo ta sloboda o kojoj se priča, neka hvala mi je nećemo.
Mi želimo da živimo u onom zlatnom vremenu kad je bilo dva programa na TV-u i kad smo imali crveni pasoš, pa op . . u Trs na Pontaroso da kupimo farmerke.

Mi bre nećemo ni Uber, migrante, video spotove koje moraš da gledaš na telefonu, oči da pokvariš. Mi nikad nismo želeli ni fiksnu telefoniju, a kamoli mobilnu. Sad svako može da te nađe gde god hoće i kad god hoće, noge mi se bre odseku kad čujem telefon, da l zove policija, prekršajni sud, tetka, migrant ili neko da traži pare na zajam, baj pas da mi ugrade umesto telefona bolje.

I ovi automobili sve na dugme, kad se pokvari moraš da ga teraš u ovlašćeni servis, ko svemirski brod da voziš, a ne Golfa. Pre se lepo znalo šta je, ako nije paljenje, onda je dovod goriva. Osim ako ti nije otpao toćak jer si 30 iljada vozio sa ležajem koji se čuje ko lokomotiva. Parna lokomotiva.

I svašta još nešto, ali ništa dobro.

Ništa nam dobro nije doneo ovaj vek i zato želimo da se on prekine nekako.
Ne znamo kako, niti ko je nadležan za to , da li EU, Kina, Putin, Obama, Novak Đoković, bog, Ateisti Srbije, , ali ko god da je apelujemo da to učini odmah, inače ćemo našu otpor 21. veku proširiti i na druge načine delovanja osim onlajn peticija, o čemu ćemo se nakanadno dogovoriti.

I još nešto, priča se, da je sve ovo ovako sad zato što je pao Berlinski zid.
Ako je samo to problem, mislim ako je pao, pa će ga podignemo ponovo, eno sad sam gledao na Jutjubu Kinezi nekim mašinama sazidaju kuću za tri sata . . a ne mora tako, naši zidari su najbolji na svetu, Crnotravci. Zidali po Iraku i Siri sve ovo što sad ISIS ruši. Kvadrat zida, 52 cigle za pola sata, sve sa malterom i jednim pomoćnim radnikom. Za dva meseca ceo zid gotov. Ko da da nikad niko nije ni rušio.

STOP 21. VEKU!
STOP RIJALITIJU!
STOP FEJSBUKU!

Samo molim vas prvo ovo šerujte na svom profilu na Fejsu.
Ljubi vas vaš Amitz Dulniker.

www.amitzdulniker.com

Share for Success

Comment

12

Signatures