George Litov 0

Закрийте общинския изолатор за кучета.

2924 people have signed this petition. Add your name now!
George Litov 0 Comments
2924 people have signed. Add your voice!
59%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Единствената вина на кучетата в общинския изолатор 4ти километър в Пловдив е че са се събудили живи. За което могат само да съжаляват. Защото пребиваването им в изолатора е по- лошо от смърт. Варварското, садистично отношение към тях през последните дни от живота им е обида към всеки от нас. Мъчителната им смърт поражда редица въпроси, като например от кога хладнокръвното, преднамерено убийство стана доходоносен бизнес? И не е ли престъпна арогантност в 21 век да спонсорираш с пари на данъкоплатците безумната жестокост на която сме свидетели?
А алтернативи има, хуманни и не толкова скъпи. И хора има, добронамерени и нежни към четириногите ни приятели, които биха ги осъществили. И примери такива има в световната и в нашата практика. Което го няма е чуваемост и разбиране.
Помогнете да съберем 10 000 подписа за затварянето на кучешкия изолатор в Пловдив.

Sponsor

Пловдивското дружество за защита на животните стои зад петицията и призовава всички свои членове и симпатизанти, както и всички загрижени, добронамерени граждани да гласуват против изолатора за кучета в Пловдив. Visit My Website www.freewebs.com/pawsbg/

Links

Visit My Website www.freewebs.com/pawsbg/
Share for Success

Comment

2924

Signatures