stef desmet 0

Parkeerbeleid parking GROEP T

15 signers. Add your name now!
stef desmet 0 Comments
15 signers. Almost there! Add your voice!
95%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Het begon allemaal met een verzuchting van Luc Bienstman, maar (zoals altijd) zet het aan tot denken. Hoe kan het parkeerbeleid van de KULeuven: geen toegang tot parking voor mensen die met openbaar vervoer of fiets naar het werk komen verzoend worden met ons profiel? Daarom besloot de OC EA-ICT actie te ondernemen om dit aan te passen. Een eerste stap is nagaan hoe breed deze vraag gedragen wordt. Daarom deze petitie.

Een citaat uit de masterbrochure van de faculteit:

"Daarnaast sta je als student al met één been in de praktijk dankzij een nauw contact met de ondernemingen. Heel wat masterproeven vinden in bedrijven plaats. Toegepast onderzoek dat focust op de praktische realisatie in een bedrijf of een organisatie: dat is waar onze docenten ervaring in hebben. Een nauwe band met zowel het regionale als internationale bedrijfsleven is dan ook onmisbare brandstof voor het onderzoek en de opleidingen." (brochure Master in de industriële
wetenschappen: elektronica-ICT, p.3)

Contacten met bedrijven, opvolgen van masterproeven... vereist nu eenmaal ook dat je af en toe eens langs gaat bij het bedrijf en soms kan dit niet anders dan met de wagen. Daarom vragen we het recht op 10 jokerdagen voor de parking op campus Vesalius, net als de mensen die over een 2WD fiets beschikken.

Met de resultaten van deze petitie zullen we contact opnemen met de bevoegde personen aan de KULeuven.

Extra argumenten aanvoeren mag ook nog altijd.

Share for Success

Comment

15

Signatures