Erin Godanci 0

Parandalimi i këngës " Martin Garrix - Animals " në evente ku promovohet dhe shitet alkooli

17 people have signed this petition. Add your name now!
Erin Godanci 0 Comments
17 people have signed. Add your voice!
2%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Ky peticion ka per qellim qe ti ndaloj DJ tanë që ta lëshojne kangën e "Martin Garrix - Animals" në ambiente ku promovohet dhe shitet alkooli

Share for Success

Comment

17

Signatures