Roditelji Đaka 0

Roditelji želimo viši nivo online nastave u OŠ Vuk Karadžić

Roditelji Đaka 0 Comments
115 people have signed. Add your voice!
58%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Zbog novonastale situacije, naša deca (učenici od 5-8. razreda) su prinuđena da nastavu pohađaju od kuće. U ovom trenutku se to svodi na praćenje gradiva preko RTS2, sporadičnu komunikaciju preko ZOOM aplikacije, rad domaćih zadataka bez prethodnog predavanja određenih lekcija.

U drugim osnovnim školama (Mika Alas, Drinka Pavlović, Veljko Dugošević, Skadarlija, Jovan Jovanović Zmaj, Braća Baruh, Banović Strahinja, Svetozar Marković...) nastava se odvija u punom obimu. Časovi traju 45 min, imaju pun fond časova, nastavnik predaje dok svi učenici prate preko računara predavanje, učeniku kome je upućeno pitanje nastavnik daje mogućnost da odgovori (uključuje mu zvuk), testove rade kao da su u školi (nastavnik ih prati preko kamere)...

Ovakav vid nastave je interaktivan, mnogo svrsishodniji nego suvoparna izrada domaćih zadataka, nivo znanja koji deca usvajaju je neuporediv, a zadržavaju se i radne navike. Gotovo je identično odlasku u školu.

Potpisom ove peticije izražavamo želju da i naša deca imaju identične uslove učenja kao i njihovi vršnjaci iz drugih škola, i da se u našoj školi, Vuk Karadžić, primeni ista tehnika predavanja i komunikacije sa učenicima.

Potpišite imenom i prezimenom (ako želite da ostanete anonimni na sajtu, označite polje za to), a u polje za komentare napišite u koje odeljenje je upisano vaše dete. Ako želite da ostavite dodatan komentar / želju, molimo vas da upišete u polje za komentare.

Share for Success

Comment

115

Signatures