Ellen Marie Borch 0

Nytt lokale til Ull og Saker

20 people have signed this petition. Add your name now!
Ellen Marie Borch 0 Comments
20 people have signed. Add your voice!
2%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Nytt lokale til Ull og Saker

Garnbutikken Ull og Saker har nå et lokale i den gamle Fakkelsenter delen av Jessheim Storsenter. Plasseringen er bortgjemt, og lokalet er i dårlig stand. Daglig får personalet i butikken klager på at kunder bruker lang tid på å finne butikken, og at flere gir opp og aldri kommer seg fram til butikken. Hvis en ikke vet om butikken og dens beliggenhet, er sjansen stor for at en aldri får vite om den heller.
Med et mer sentralt lokale i Jessheim Storsenter vil Ull og Saker kunne være tilgjengelig for alle kunder, de som er kjent i storsenteret, og de som aldri har vært der før.

Ull og Saker er i stadig vekst, etterspørselen av nye og flere varegrupper er stor, og de har for lengst vokst seg ut av lokalet de har i dag. I et større lokale vil de ha muligheten til å tilby et bredere og mer helhetlig vareutvalg til sine kunder.

Ull og Saker har vært i de samme lokalene i 9 år, siden 2005, og har hele tiden ytret ønske om å bli flyttet til et større og mer sentralt lokale i Jessheim Storsenter. Med denne underskriftskampanjen ønsker vi å påvirke ledelsen i Jessheim Storsenter til å tilby Ull og Saker et mer egnet lokale.

Vi håper på å få din underskrift!

Share for Success

Comment

20

Signatures