Домаќин Чоек 0

СЕГА МУ Е МАЈКАТА! - NOW IS THE MOTHER!

10 people have signed this petition. Add your name now!
Домаќин Чоек 0 Comments
10 people have signed. Add your voice!
1%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Иницијатива за распишување референдум во Македонија за приклучување кон САД!

Предлог референдумско прашање:

"Дали сте за тоа Македонија да поднесе барање за приклучување кон Соединетите Американски Држави, со право да остварува слободна политичка и економска соработка со земјите од ЕУ, но, по потреба да кокетира и со Русија, Кина и другите држави".


Предлог други активности после референдумот:

- Велес да се преименува во Трампов Велес и да си ја врати авто-ознаката "TV".

- Покрај Македонскиот и Албанскиот и Англискиот јазик да биде службен јазик, со задолжителна употреба во државните институции, на Фејсбук и Твитер и во градски автобус. (*)

(*) - пензионерите ќе продолжат да се возат бесплатно, но ќе мораат да поседуваат TOEFL или IELTS сертификат.

- McDonalds да се врати во Македонија со Одлука на Претседателот.

- Хорхе да добие функција "Почесен Гувернер и Виш поправач на радија на Македонија".

...

- Дополнете се што мислете дека е потребно...

Share for Success

Comment

10

Signatures