Skip to main content
Newhaven Town Council : Please Stop The Blood-Red Hands Of Ho Chi Minh's

Newhaven Town Council : Please Stop The Blood-Red Hands Of Ho Chi Minh's

1,249 signatures 251 to reach 1,500
X
XMmEFsDVkAnZTSlH signed
S
Someone signed
R
Raymond T. signed
P
Phan T. signed
T
THIENQUANPHUNG signed
D
David T. signed
L
Le D. signed
P
pham j. signed
A
Anna L. signed
L
Long T. signed
A
Started by Anh Quốc 13 years, 2 months ago

Thỉnh Nguyện Thư Yêu Cầu Không Đặt Tượng Hồ Chí Minh Ở New Haven City



Các anh chị và các bạn thân mến,

Bọn Việt Cộng đã tặng thành phố NEW HAVEN ở Anh Quốc một tượng Hồ Chí Minh để đặt tại đây.

Xin qúy anh chị ký tên và phổ biến kháng thư đính kèm trong link ở bên dưới nhằm ngăn chận hành động vinh danh tên tội đồ của dân tộc VN, kẻ đã mang chủ nghĩa Cộng Sản độc tài, không tưởng vào VN, từ đó nước VN bị chia đôi; gây nên cuộc chiến tranh Quốc - Cộng hơn 20 năm, chết cả mấy triệu người ở cả 2 miền Nam - Bắc; kẻ đã trực tiếp giết hại nhiều chục ngàn người và bỏ tù cả ngàn người trong cái gọi là "Cải cách ruộng đất"; bắt và bỏ tù nhiều nhả văn, nhà thơ, trong đó có Trần Dần, Văn Cao, Hữu Loan...trong chiến dịch "Trăm hoa đua nở"; gây nên cuộc thảm sát tàn bạo ở Huế trong tết Mậu thân... Đau đớn và tủi nhục nhất là tội ác và nghèo đói đã chiến thắng năm 1975, đẩy toàn dân vào sự nghèo đói và sợ hãi, biến cả nước thành nhà tù vĩ đại, biết bao người đã chết trên đường vượt biên, vượt biển, khiến nhiều triệu người phải sống ly hương; và giờ đây Đảng Cộng Sản VN do HCM lập vẫn còn tiếp tục gieo rắc sự sợ hãi cho tòan dân bởi guồng máy cai trị bẳng khủng bố, bạo lục của công an và quân đội.

Dưới sự cai trị độc quyền của Đảng Cộng Sản, VN bây giờ thuộc vào các nước nghèo. Trước năm 1975, miền Nam VN tuy phải chiến đấu để chống lại sự xâm lăng của Cộng Sản Bắc Việt, nhưng dưới chính thể Cộng Hòa, người dân Miền Nam vẫn được hưởng các quyền tự do căn bản, quyền con người được tôn trọng, tài năng và sáng kiến được trọng dụng, mọi người dân vẫn có thể đóng góp để xây dựng và phát triển Miền Nam thành nước Việt Nam Cộng Hòa phú cường, hơn Nam Triều Tiên, Singapore; hơn hẳn Thái Lan, Malaysia về nhiều mặt...

Nhưng trên hết, tội bán nước, cắt đất, dâng biển đảo của Cộng Sản VN chỉ vì muốn bảo vệ quyền độc tôn, độc đảng là quá hiển nhiên rồi.

Với "thành tích" tội ác, phản nước, hại dân như thế của Hồ Chí Minh và Đảng CSVN, tượng HCM có đáng được đặt tại thành phố của một nước dân chủ, tự do như Anh Quóc hay không?

Xin hãy ký tên vào thỉnh nguyện thư dưới đây.

Chỉ mất vài phút thôi nhưng quý anh chị và các bạn có thể làm một việc ý nghĩa và lớn lao: phá tan âm mưu tuyên truyền của chính quyền CSVN, dẹp bỏ hình ảnh chương tai gai mắt của già Hồ, để khỏi khơi dậy vết thương lòng trong mội người dân VN yêu nước thực sư.

Trân trọng cám ơn,

Ngọc Đóa

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The Blood-Red Hands of Ho Chi Minh's

Reader’s Digest,
November 1968

http://www.paulbogdanor.com/left/vietnam/hochiminh...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"The world will be destroyed not by the evil people, but by good people watching evil people doing it"
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3217364/Council-blasted-wanting-build-Ho-Chi-Minh-statue.html

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

( The Petition: We keep your email private and confidential)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Updates

Reached 1,000 supporters

June 26, 2013

June 7, 2013

I have been reading through the deeply personal stories left in the comments section and they are truly humbling to witness. It is clear that this issue touches so many lives and I am simply the person holding the pen while you all provide the real strength here. I am currently working to ensure our concerns reach the right offices in Newhaven.

Reached 100 supporters

June 3, 2013

32 Comments

D
David Tran
10 years ago Featured

This proposal to erect a statue of Ho Chi Minh is an absolute disgrace and outright offensive to millions of Vietnamese political refugees. Hopefully this petition will make the decision consider the millions of lives lost and affected by the oppression and persecution of the Vietnamese communist regime.

L
Long Tac Bui
10 years ago Featured

Ho Ho Chi Minh is one of the Marx's disciple, he did destroy my country, and always served what communist Chinese and Russia told him. He is the worst traitor of the Vietnamese history.

D
David vu
10 years ago Featured

I strongly against the NEW HAVEN council for setting up the statue of dictator HCM. Because of him MILLIONS of the Vietnamese lost their lives.

T
TRAN TRONG HAI
10 years ago Featured

i strongly object to this kind of behave it's shame full and very humiliate for millions of vietnamese boat people NO NO HO CHI MINH MEMORIAL

T
Trịnh Hoàng Dương
10 years ago Featured

Stop it please and erect a Victims of Communism Memorial to teach future generations instead.

Q
Quynh Dao
10 years ago Featured

HCM is the antithesis of what the UK and the English culture stand for: freedom, democracy, humanity.

X
XMmEFsDVkAnZTSlH
2 years ago

DAwrYmsZTuFatl

A
Anonymous
4 years ago

NYC

Help this petition grow

Share it with friends to help reach 1,500 signatures.

Sign Petition

We never post to your account. Social sign-in is used only to verify your signature.

or sign with Email

Add a comment?

Your signature will be added via . Tell others why you're signing — it's optional.

By signing, you accept iPetitions Terms of Service and Privacy Policy.

Share Petition

Don't stop at signing, share the petition link with friends to multiply our impact

Copy link or share directly

Instagram
QR Code