Stopp Politirasisme 0

Nei til juridisk rasisme og pass diskriminering

1216 people have signed this petition. Add your name now!
Stopp Politirasisme 0 Comments
1216 people have signed. Add your voice!
41%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Etter nytt møte denne uken med berørte parter og organisasjoner har politiet med folkeregisteret fortsatt ikke gitt full tilbaketrekking. Istedet har myndighetene nå tilbudt at kun norsk adopterte skal få lov til å få tilbake sitt fødested i passet. Alle andre nordmenn med innvandrerbakgrunn som er rammet vil ikke få fødested, men bare fødeland skrevet 2 ganger. Dette er en slu taktikk fra politiet som ikke vil innrømme feil og representerer fortsatt diskriminering og stempel av minoriteter.

Politiet skylder på "regelendringer" og strengere krav, dette er ikke overraskende med FrP i regjering. Vi mener at vedtaket er ulovlig, rasistisk og diskriminerer. Ikke minst er det ulogisk fordi politiet like gjerne kan slette fødselsdato og navn.

Hundrevis har allerede fått stempel "Fødested Ukjent" i passet sitt, mange har fått reiseproblemer og noen har til og med blitt nektet å fly fra Norge. Å få skrevet fødeland i passet 2 ganger løser ikke saken.

I 1938 måtte tyske jøder levere tilbake sine pass og fikk kun dette tilbake fra myndighetene med et stempel for å skille dem ut

I 2016 må nordmenn med innvandrerbakgrunn levere inn sine pass ved fornying og få et stempel i passet som gjør at dem skilles ut som gruppe . Dette rammer svært mange mennesker i Norge og fører til en ny form for fremmedgjøring og mistenkeliggjøring av myndigheten i landet.

Her er 16 av totalt 31 land som blir rammet av det rasistiske vedtaket

1. Sri Lanka
2. India
3. Somalia
4. Pakistan
5. Vietnam
6. Kosovo
7. Irak
8. Afghanistan
9. Eritrea
10 Filippinene
11.Nigeria
12. Myanmar (Burma)
13. Etiopia
14. Zimbabwe
15. Kenya
16. Gambia

Uten å fortelle deg og dine kjære kan folkeregisteret allerede i dag ha slettet ditt fødested. Vi vet at alle mennesker er født en plass ikke ta frem dem deres arv, kultur og etniske opprinnelse.

Signer her og stem nei til diskriminering av 200 000 nordmenn med innvandrerbakgrunn.


Share for Success

Comment

1216

Signatures