Γιάννης Σαρρής 0

ΝΑΙ στην αξιοποίηση των Κτιρίων της παλιάς Μεραρχίας ιδιοκτησίας του Πολυτεχνείου Κρήτης

64 people have signed this petition. Add your name now!
Γιάννης Σαρρής 0 Comments
64 people have signed. Add your voice!
7%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Τοποθετούμαστε απέναντι στις “προσωπικότητες” των Χανίων και στο κείμενό τους (“Αγώνας της Κρήτης”, 25/06/2017 Άρθρο Αγώνα Κρήτης ΕΔΩ) για το “Μπαλκόνι των Χανίων”, στου οποίου την τουριστική αξιοποίηση αντιτίθενται σφόδρα, αρχικά θέτοντας 2 ερωτήματα:

α. Τώρα σας έπιασε η αγωνία για την τύχη των κτιρίων; Όταν το συγκεκριμένο κτίριο τελούσε για πέραν της 10ετίας υπό κατάληψη (και υπό κατάρρευση) από κάποιους αργόσχολους “αγαπητικούς” και ο λογαριασμός πήγαινε στον φορολογούμενο πολίτη, εσείς που ήσασταν;

β. Τα χρήματα για τη διαμόρφωση του χώρου και την ανακαίνιση του κτιρίου, ώστε να “δοθεί ελεύθερα στη χανιώτικη κοινωνία”, θα τα βάλετε εσείς; Στο κάτω - κάτω έχετε όλοι λύσει το βιοποριστικό σας, άρα θα μπορούσατε να συμβάλλετε απλόχερα για την δημιουργία “δημόσιων αγαθών”, όπως τα αποκαλείτε.

Συνεχίζουμε λέγοντας ότι, εμείς θεωρούμε πραγματική προσφορά στην κοινωνία των Χανίων και τη χώρα γενικότερα τη δημιουργία θέσεων εργασίας, την αύξηση του κύκλου εργασιών των τοπικών επιχειρήσεων, καθώς και τα φορολογικά έσοδα, που θα προκύψουν από τη σοβαρή τουριστική αξιοποίηση του συγκεκριμένου και άλλων αντίστοιχων κτιρίων.

Καταλήγουμε δηλώνοντας ότι είμαστε κάποιες “μη-προσωπικότητες” των Χανίων που λέμε ΝΑΙ στην τουριστική αξιοποίηση και σε κάθε είδους ενέργεια που μπορεί να δημιουργεί θέσεις εργασίας και να προκαλεί αύξηση του ΑΕΠ της δύσμοιρης χώρας μας. Όσοι άλλοι, “προσωπικότητες” ή “μη-προσωπικότητες”, συμφωνούν μαζί μας, τους παρακαλούμε να προσυπογράψουν το συγκεκριμένο κείμενο.

Share for Success

Comment

64

Signatures