Skip to main content

Status: Closed — this petition is no longer accepting signatures.

Medical students olympiad

Medical students olympiad

Closed — 34 supporters Verified

Final supporters

پ
پوریا ر.
م
محمد ا.
م
محمد ن.
ا
افروز د.
S
Someone
آ
آرزو ش.
ه
هادی ح.
ن
نیما ق.
م
منيبا ب.
م
مهسا ک.
+24 more
MA
Started by Masoumeh Abbasi asl 9 years, 8 months ago

" ن والقلم و ما یسطرون "

سرکار خانم دکتر پاسالار

ریاست محترم مرکز استعدادهاي درخشان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشكي

با عرض سلام و احترام؛

ضمن تقدیر و تشکر از زحمات بی شائبه ی سرکارعالی در حمایت از نخبگان این مرز و بوم، و سپاس از تلاش هایی که در راستای برگزاری هرچه شکوفاتر المپیادهای علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور، داشته اید؛

اینجانبان، جمعی از شاگردان شما از سراسر کشور و حائزان رتبه های اول تا سوم انفرادی در مرحله ی کشوری المپیاد، با دغدغه ها و مشکلاتی در مسیر کسب علم و دانش دست به گریبانیم. از آنجا که شما را راهبر و استادي دلسوز، یافتیم که گره ازكار نسل جوان مي گشايد، این نامه را همراه با نمایندگان این جمع، به حضورتان می فرستیم.

استاد عزیز، چندی است که نهال زحمات شما به بار نشسته و المپیادهای کشوری، رسالت خود را که تشویق دانشجویان به مسیر خلاقیت، استدلال، تفکر نقادانه و ... می باشد، هر چه شکوفاتر به اتمام رسانده است. اکنون نسلی از این دانشجویان به همت شما تربیت شده اند و در حال حاضر این رقابت ها هرچه باشکوه تر در همه ی دانشگاه های علوم پزشکی سراسری و آزاد برگزار می گردد. اما همان گونه که مستحضرید، متاسفانه پس از گذشت هشت سال از این رقابت عظیم، آنچنان که باید تسهیلات و مشوق لازم برای دانشجویان برگزیده در نظر گرفته نشده است. این در حالی است که دانشجویان برتر، سال ها از دوران تحصیل خود را در راه المپیاد صرف می نمایند، اما در نهایت تسهیلات معافیت از طرح تعهد انسانی شامل حال ایشان نمی گردد.

دانشجویانی که در این رقابت، موفق به کسب رتبه می گردند، جویندگان راه علم هستند و اگر به ایشان کمک شود تا مسیر ایدهآل رشد و شکوفایی خود را به درستی انتخاب کنند، یقینا بازدهی بیشتری برای نظام سلامت و کشور خواهند داشت. در همین راستا، طرح تعهد انساني اگرچه یکی از فرصتهای مناسب براي پرورش مهارت ها و رشد و شكوفايي دانشجويان پس از فراغت از تحصيل است، لیکن الزاماً تنها مسیر یا مؤثرترین مسیر برای کمک به شکوفایی استعدادهای مدال آوران المپیادهای دانشجویی نیست. این گروه خاص از دانشجویان به تبع علاقهمندی، دانش و پشتکار خود، میتوانند در فرصتهای مشابهی اثرگذار بوده و حتی بیش از حالت مرسوم حضورشان در طرح نیروی انسانی کارآمدی داشته باشند.

در حال حاضر، معافیت از طرح شامل سطح اول استعداد درخشان است که رتبه های اول تا سوم آزمون های علوم پایه و پیش کارورزی و نیز دارندگان مدال طلای المپیاد دانش آموزی می باشند. این در حالی است که برگزیدگان المپیادهای دانشجویی، حائز امتیاز بالایی در طرح مستعدین برتر بنیاد ملی نخبگان بوده و سابقه ی درخشانی در این امر دارند؛ اما متاسفانه این قشر در آیین نامه در نظر گرفته نشده اند.

لذا از شما خواهشمندیم این قشر جوان را، که پس از الطاف پروردگار، تنها به پشتیبانی سرکارعالی امید بسته اند، در مسیر تقاضای خود كه گفتمان بيشتر در اين باب با مسوولين مربوطه و ارايه ي راهكارهاي منطقي در جهت معافیت از طرح تعهد حمایت فرمایید. باشد که این دانشجویان که دست پرورده ی همت دیروز شما هستند، فرداروز رسالت خود را در مسیر خدمت رسانی به ملت خویش که از فرمایشات مقام معظم رهبری می باشد، به اتمام رسانند.

با سپاس فراوان از شما

جمعی از رتبه های اول تا سوم کشوری المپیاد علوم پزشکی

Updates

December 2, 2016

I am gathering all your stories and concerns to present them formally. The lack of incentives for top performers is a burden we must address together.

3 Comments

S
Sara Kelly
9 years ago Featured

بخدا خسته شدیم از بس گفتیم. چرا نباید برای رتبه‌های برتر المپیاد امتیاز ویژه‌ای قائل بشن؟ یعنی واقعا درس خوندن ما ارزش نداره؟

A
Ali Iyer
9 years ago Featured

واقعا شرایط سخت شده. این همه تلاش کردیم و وقت گذاشتیم ولی همش بی نتیجه مونده. حداقل برای معافیت از طرح یه فکری بکنید.

R
Reza Johnston
9 years ago Featured

لطفا پیگیری کنید. این حق ماست.

Share Petition

Don't stop at signing, share the petition link with friends to multiply our impact

Copy link or share directly

Instagram
QR Code