Pieter Moons Flemish Region 0

Laziofans aanwezig op Anderlecht - Lazio

144 signers. Add your name now!
Pieter Moons Flemish Region 0 Comments
144 signers. Almost there! Add your voice!
95%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Op zondag 19 juli ontvangt Anderlecht Lazio in Brussel voor een oefenwedstrijd. Wij, Belgische Laziofans, wachten al jaren op een kans om onze favoriete club nog eens in België aan het werk te zien. Spijtig genoeg krijgen voorlopig enkel abonnees van Anderlecht toegang en blijven wij, de Belgische Laziofans, in de kou staan.

Help ons, Anderlecht en Lazio.
Lazio Fans Belgio start daarom een petitie waarop iedereen die graag als Laziofan naar Anderlecht - Lazio wil komen kan intekenen. Zo kunnen we:

  • Er een echte wedstrijd van maken. Een voetbalmatch is niet hetzelfde zonder supporters van beide ploegen, het draait toch om passie en beleving?
  • Anderlecht en Lazio tonen dat het om meer dan een handvol mensen gaat en volgt hopelijk...
  • beseffen de clubs dat ze aan ons best nog wat kunnen verdienen... als ze willen.
  • ons doel nastreven, namelijk: dat de clubs hun beslissing herzien en tot een oplossing proberen te komen waar alle partijen zich kunnen achterzetten.

Wij willen onze club aanmoedigen
In België leeft een heel vertekend beeld van de Laziofan. Wij zijn geen hooligans die keet willen schoppen in Brussel. Iedere club heeft z'n rotte appels, maar die appels hebben geen ticket nodig om amok te maken in de stad. Wij, inwoners van België met een zwak voor de eerste club van Rome, willen niet meer dan op een gepassioneerde maar respectvolle manier tegenover Anderlecht onze club aanmoedigen. Lazio is een club die altijd en overal 90 minuten gesteund wordt door haar aanhang. Wij willen ons laten horen in Brussel en tonen dat ook de Belgische supporters van Lazio een diepe passie koesteren.

Ben je ook geïnteresseerd om als Laziofan naar het Astridpark af te zakken? Onderteken dan onze petitie en laat je horen! Wij bezorgen jouw stem aan de clubs.

Share for Success

Comment

144

Signatures