Cindy Van Briel 0

Laat Laak Leefbaar

1112 signers. Add your name now!
Cindy Van Briel 0 Comments
1112 signers. Almost there! Add your voice!
75%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Actiecomité "Laat Laak Leefbaar" vertegenwoordigt de inwoners van Laak (Rafnusstraat, Ophelgenstraat, Panovenstraat, Ruttenbeemdweg en Kerkhofstraat) en alle kinderen die er school lopen.


Op 9 december 2015 maakte provincie Limburg bekend dat er, in kader van het SALK-plan, in de gemeente Houthalen-Helchteren twee zoekzones worden overwogen om het nijpend tekort aan te ontwikkelen industriegronden in Limburg aan te vullen. Het gaat om een zone van 30,526 ha, grenzend aan het huidige Europark in Laak (Houthalen) en een zone aan de voormalige legerkazerne in Helchteren. We constateren dat de geplande uitbreiding in de zoekzone Europark tegen de woonzone en schoolomgeving komt te liggen en als buurtbewoners hebben wij daar ernstige bedenkingen bij.

Wij verzoeken de plannen om Europark Houthalen uit te breiden volledig te verwerpen omwille van behoud van leefbaarheid, sportrecreatie, verkeersveiligheid en bereikbaarheid (ontsluiting), diversiteit van de natuur en algemene volksgezondheid in Laak.

Teken daarom onze petitie. Bedankt voor jullie steun!

Laat Laak Leefbaar

Share for Success

Comment

1112

Signatures