Adrian Berisha 0

Kundër logos së re te FFK-së!

1517 signers. Add your name now!
Adrian Berisha 0 Comments
1517 signers. Almost there! Add your voice!
95%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Ky peticion është kunder logos së re të Federatës të Futbollit të Kosovës. Logo e cila është prezantuar sot, është për keqardhje dhe ne si qytetar të Kosovës nuk duhet të lejojmë që një institucion si Federata e Futbollit të Kosovës të përfaqësohet me një logo të tillë.


Ju inkurajoj që ta shpërndani me miqtë e juaj dhe me zë te fuqisheëm ti themi JO kësal logoje.

Ju faleminderit!

Share for Success

Comment

1517

Signatures