Norbert Valasek 0

Követeljük, hogy a Kalásznet visszaállítsa az átvétel előtti szolgáltatási minőséget!

913 signers. Add your name now!
Norbert Valasek 0 Comments
913 signers. Almost there! Add your voice!
92%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Mióta Komárom-Esztergom megyében átvették a Jurop Telekom-tól a szolgáltatást, azóta több probléma volt a hálózattal, mint előtte évek alatt.

Miért kellett egy jól működő infrastruktúrát átvariálni, miért nem lehetett meghagyni a jól működő, hibamentes állapotban?
Amikor átvették azt írták, hogy változatlan lesz minden, ennek ellenére egyedül a díja nem változott a szolgáltatásnak, de a minőség tűrhetetlen lett.
Ez nettó ügyfélmegtévesztés, mert a jó szolgáltatás immáron rossz, a korábbi tv csatorna kiosztás megváltozott, a hívásdíjak szintén megváltoztak. (Jurop Telekomnál hálózaton belüli hívások díjmentesek voltak). Tehát kérdem én, az áron kívül mi az, ami változatlan?
Cégek, magánszemélyek kötöttek korábban szerződést, akik hosszútávon nem fogják ezt lenyelni és tűrni. Az ÁSZF-jük tartalmazza, hogy a biztosított szolgáltatás 90%. Tehát egy hónapot nem kötelesek szolgáltatni a 12-ből. Ez esetben egy hónapot mi sem vagyunk kötelesek kifizetni?
Kedden és Szerdán 0-tól reggel 6 óráig megint csak nem kötelesek szolgáltatni a karbantartások miatt. Még, ha haszna is lenne, akkor jó lenne, de sajnos nincs.

Elszeretnék veszíteni azt a több ezer előfizetőt, akiket a Jurop Telekom sikeresen és problémamentesen kiszolgált? Ha igen, nagyon jó úton haladnak.

Több százezres, vagy akár milliós üzleti károkat tudnak okozni (Ezt magam is látom, ugyan is egy informatikai cégnél dolgozom, ahol szükség van az internetre, mert anélkül nem tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket, elvégezni karbantartásainkat, szerződéseinknek eleget tenni.), eme csodálatos szolgáltatással, amelynek, ha nem javul a minősége, akkor a fogyasztóvédelemhez fogunk fordulni tisztességtelen magatartásuk és tűrhetetlen szolgáltatási minőségük miatt.

Többen vagyunk akik az Önök szolgáltatását használja, és a kimaradások esetében bizony kénytelen saját költségen a mobilnetet használni, ahogy magam is, vagy pedig keresni olyan személyt, aki nem Önöknél szerződött és használható internet van.

Esetleg a kimaradások idejére Önök fizetik meg nekünk a mobilinternetet vagy az üzleti károkat?
Olvastam az ÁSZF-ben, hogy ezért nem tudnak felelősséget vállalni, pedig bizony kellene. Mivel nem tudom, hogy Önöknél mikor van szolgáltatás és mikor nincs, így nem mondhatom azt az ügyfeleimnek, hogy bocs, de most nem tudok veled foglalkozni, mert nincs internet ISMÉT.

Tehát szeretnénk, ha visszaállítanák azt az állapotot, amikor még a Jurop Telekom szolgáltatta az internetet, televízió szolgáltatást és telefont.

Share for Success

Comment

913

Signatures