Auron Tare 0

JO shitjes se Monumenteve te Trashegimise Kulturore Shqiptare

172 people have signed this petition. Add your name now!
Auron Tare 0 Comments
172 people have signed. Add your voice!
69%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Te dashur Miq Qeveria Shqiptare ka propozuar per dhenien me koncesion 99 vjecar nje numer te madh te MOnumenteve te Trashegimise Kulturore Shqiptare. Pa asnje Projekt, pa asnje konsultim me grupet e interesit dhe pa asnje debat publik kjo Qeveri kerkon te shkaterroje perfundimisht cdo gjurme te Trashegimise Kulturore duke i dorezuar biznesit Monumentet e Kultures. Ky akt tregon mjaft qarte se cdo politike e Qeverise Shqiptare per Trashegimine KOmbetare ka falimentuar. Ju lutem nenshkruani kete peticion per te ndaluar kete vendim i cili rrenon Monumentet e Kultures sone te perbashket.

Share for Success

Comment

172

Signatures