Andy Wouters 0

Handen af van 't Festival !

324 signers. Add your name now!
Andy Wouters 0 Comments
324 signers. Almost there! Add your voice!
81%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Door een dubbele boeking met de kermis wordt de officiële  toelating om ’t Festival (komt op tegen Kanker) op zaterdag  18 mei te organiseren op het marktplein opnieuw ingetrokken door het college van burgemeester en schepenen. 

De schepen van jeugd en de burgemeester bieden wel een alternatieve locatie, maar die voldoet niet om onze 5de editie goed te kunnen organiseren.   
Daarom,
‘Handen af van ’t Festival’!  

Een oproep naar de raadsleden van CD&V, N-VA en Groen+ om deze fout recht te zetten door opnieuw in overleg te gaan met de mensen van de kermis. Wij willen alvast meewerken aan een goede oplossingen zodat zowel de kermis als ’t Festival kunnen doorgaan.  Die mogelijkheid is er, maar de politieke wil ontbreekt op dit moment.

Wij, de organisatie van ’t Festival vinden het schandalig dat het college van Burgemeester en schepenen een event van Tervuren voor de jeugd van Tervuren zomaar aan de kant wordt geschoven voor de kermis. Wij willen ons hier tegen verzetten omdat dit niet zomaar ongepast voorbij kan gaan!  
Het wordt tijd dat de gemeente zijn verantwoordelijkheid opneemt en de blunder die ze zijn begaan gepast recht zetten en ons niet zomaar in de steek laten.
 

Steun ons, steun ’t Festival en steun onze oproep naar het schepencollege!  Teken onze petitie! 

Links


Share for Success

Comment

324

Signatures