Christine Sorensen 0

Flyt lægeløftet

Christine Sorensen 0 Comments
148 people have signed. Add your voice!
70%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Vi ønsker lægeløftet flyttet fra Aulaen til Symfonisk sal i Musikhuset.

Hvorfor?

Lægeløftet den 26/1-18 er sat til at blive holdt i Aulaen. Her får vi 2 billetter til gæster. Billetterne er ikke nødvendigvis samlet. Én eller begge billetter kan være til et tilstødende lokale udenfor Aulaen, hvor der vises live-streaming af begivenheden.

Vi finder det ærgerligt, at man ikke er sikret sine gæsters tilstedeværelse i lokalet, hvor begivenheden foregår, men at de kan risikere at skulle følge med på en skærm. Yderligere synes vi, at 2 gæster er for få at kunne inviteret med.

Derfor har vi undersøgt mulighederne for at holde lægeløftet i Symfonisk Sal i Musikhuset, Aarhus. Her er der mulighed for at alle kan få 4 gæster siddende sammen med ind i selve salen.

Det har dog en pris... Aulaen er gratis for universitetet at benytte. Hvis det skal holdes i Symfonisk Sal, koster det penge. Hvis vi skal gå videre med dette til AU, kræver det, at I går med til en eventuel selvbetaling. Måske kan AU gå med til at betale noget, måske kan vi få sponsorer på, men det er ikke sikkert. Vi går kun videre med dette, hvis der er støtte til nedenstående forsalg.

Derfor skriver I under på følgende:

  • Lægeløftet afholdes 26/1-18 i Symfonisk Sal i Musikhuset, Aarhus.
  • Alle kommende læger får hver 4 billetter til gæster.
  • Prisen for 4 billetter vil cirka være 300 kr.


Vi håber alle, der bliver færdige læger d. 26/1-18 fra AU har interesse i, at vi arbejder videre på, at lægeløftet bliver afholdt i Symfonisk Sal.

Med venlig hilsen

Mathias Karlsson & Christine Hornshøj Sørensen

Share for Success

Comment

148

Signatures