Robert Walschots 0

Laat FC Poppel de voetbalterreinen behouden aan Steenweg op Baarle in Poppel

1908 people have signed this petition. Add your name now!
Robert Walschots 0 Comments
1908 people have signed. Add your voice!
39%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

FC Poppel werd opgericht op 1 maart 1962 en telt vandaag 195 leden. Al bijna 30 jaar spelen en trainen de voetballers van FC Poppel op de vertrouwde terreinen aan de Steenweg op Baarle. Na een klacht van een Nederlandse buurtbewoner zou deze hele voetbalaccommodatie moeten worden afgebroken en wordt het voortbestaan van onze club ernstig bedreigd. Daar alternatieve locaties onhaalbaar blijken, is een snelle regularisatie van de huidige terreinen door de overheid onontbeerlijk. Alleen zo kan het voortbestaan van clubvoetbal in Poppel verzekerd worden. Wij doen een oproep aan iedereen die het voetbal in het algemeen en de voetballers van FC Poppel in het bijzonder, een warm hart toedraagt om deze petitie te ondertekenen.


Ik ben akkoord met het onverwijld voortbestaan van clubvoetbal in Poppel.


Gelieve in onderstaande velden uw naam en emailadres in te vullen. Laat het vakje voor "Show my name in the online signature list" aangevinkt staan en klik vervolgens op "Sign".

Zo heeft u de petitie op een geldige manier ondertekend. Per emailadres kan u de petitie slechts éénmaal ondertekenen.

 

Opgelet: nadat u de petitie getekend heeft, wordt u gevraagd om een donatie te doen. Die pagina mag u sluiten, uw stem blijft geregistreerd.

Links

Share for Success

Comment

1908

Signatures