Ivan Piškulić 0

Produženje roka za diplomiranje

394 people have signed this petition. Add your name now!
Ivan Piškulić 0 Comments
394 people have signed. Add your voice!
40%
Maxine K. signed just now
Adam B. signed just now

Ulažemo žalbu na donesenu odluku koja se odnosi na studente diplomskog studija 2011./2012. objavljena na službenim stranicama Studentskog zbora EFZG-a na kojoj je objavljeno da: " Što se tiče završnog rada, rok za njegovu predaju se produžuje do završetka izvanrednog roka, odnosno nakon što student položi sve svoje ispite, kako bi što veći broj studenata stekao uvjete za upis diplomskog studija. Zadnji rok za predaju i ocjenu diplomskog rada ostaje 30.09.2012."

S obzirom da je prošle godine temeljem članka 34. Statuta Ekonomskog fakulteta - Zagreb Fakultetsko vijeće na sjednici održanoj 27. rujna 2011. godine donijelo odluku o produženju roka predaje i obrane diplomskog rada i omogućeno im je da predaju diplomski rad zaključno do 

20. listopada 2011. godine, a obrane do 01. studenog 2011. godine bez uplate naknade.

Moramo naglasiti da je prošla generacija diplomskog studija nije imala nastavni program kroz drugi semestar za razliku od generacije diplomskog studija 2011./2012., pa zbog tih razloga nismo mogli pisati diplomski rad tijekom cijelog semestra, već smo položili sve ispite u roku i nadali se da će nam profesori ući u susret i omogućiti nam barem dodatne konzultacije. Ali kako neki određeni profesori ne mogu ispuniti svoje obaveze zbog prevelikog broja diplomskih i završnih radova na žalost, ti isti studenti koji su uspjeli sve predmete dati u roku, ne uspjevaju doći na red do 30.09.2012. da im se omogući da diplomiraju bez dodatnih plaćanja za produljenje diplomskog rada.

Molimo vas da uvažite našu primjedbu i da nam omogućite minimalno iste uvijete kako su imale i generacije iza nas.
 

Share for Success

Comment

394

Signatures